Cub Cadet                   
   
      
Unbenanntes Dokument

BIO-KLIP PLÆNEKLIPPER

IDEEL TIL GRÆSPLÆNER MED MEDIUM STØRRELSE

Bio-klip er en intelligent måde at vedligeholde græsplænen da der ikke er noget opsamler at tømme. Græsset bliver gentagne gange klippet indtil det er i helt små stykker. Derefter bliver det lagt tilbage i græsplænen hvor det tilfører fugt og naturlig gødning. Desuden beskytter det mod stærk sollys og udtørring, så græsplænen forestår grøn og frisk i længere tid. MTD tilbyder dig en ideel Bio-klip plæneklipper. Med specielt udformet bio-klip skjold, som giver et excellent resultat. Fås i en 46 cm & 53 cm skubbe og 53 cm med selvtræk.

STÆRKE FEATURES:

ERGONOMISK HÅNDTAG  FOR LET HÅNDTERING

 

 

 

 1. Bio-klip sparer tid


Ingen opsamling og bortskaffelse af det afklippede græs

2. Bio-klip sparer penge

Reducerer dine gødnings- og vandingsudgifter. Det afklippede græs er en naturlig gødning for din græsplæne.

3. Bio-klip beskytter din græsplæne


Bio-klip beskytter din græsplæne mod hård sollys, så din din græsplæne holder en sund grøn farve i længere tid. For at maksimere fordelene ved bio-klip, skal du aldrig fjerne mere end 1/3 af højden på græsset, ved hver græsklipning (max. 3 cm) og slå græsset jævnligt; en eller to gange pr. uge i vækst perioden. Det bedste resultat fås når der klippes på tør græs (klip ikke græs tidlig morgen eller i regnvejr!)

 

 Karakteristisk for en bio-klip plæneklipper er det lukkede bueformede klippeskjold og en speciel formet bio-klip kniv. Takket være profilen som skaber en opgående luftstrøm inde i klippeskjoldet som suger græsset op for klipning og holder det afklippede græs i skjoldet indtil det er klippet i ganske små stykker. På denne måde kan du bodstaveligt få dit græsaffald til at forsvinde.


Produkte: Der Bereich ###ITEM_LIST_EMPTY### wurde in der Template Datei fileadmin/mtd/1_templates/international/products_denmark.html nicht gefunden.

TILBEHØR:

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Motor olie 0,6 l
SAE 10W-30:
Model G 46 Mo
Art. nr.: 6012-X1-0033


Motor olie 0,6l
SAE 30HD:
Model 53 MB & MSPB
Art. nr.: 6012-X1-0030

Brændstof frisker 250 ml:
Art. nr.:
6012-X1-0045

Ekstra kniv:
Model G 46 Mo
Reservedelsnr.: 742-0738

Plæneklipper dækken:
Art. nr.: 2024-u1-0002